گیربکس

گیربکس

گیربکس

Blog Article

همانطور که صنایع به تکامل خود ادامه می دهند ، انواع گیربکس های صنعتی مورد استفاده در کاربردهای مختلف نیز تکامل می یابد. پیشرفت در علم مواد، تکنیک های ساخت و اتوماسیون، باعث توسعه گیربکس های کارآمدتر، بادوام تر و تخصصی تر می شود.

در صورت نیاز به مشاوره تخصصی جهت انتخاب و خرید گیربکس بهینه از طریق راه های ارتباطی با کارشناسان فروش شهباز موتور در تماس باشید.

برای مثال، استفاده از شیر پروپرشنال در سیستم‌های کنترلی می‌تواند به بهبود عملکرد و دقت در کنترل جریان کمک کند. انواع گیربکس بر اساس محور را در ادامه مورد بررسی قرار خواهیم داد.

روغن کاری: اطمینان حاصل کنید که گیربکس طبق توصیه های سازنده به درستی روغن کاری شده است.

در طراحی پوسته جعبه دنده باید به خنک کاری و انتقال حرارت آن نیز توجه شود.

برای کنترل دور و سرعت از گیربکس کاهنده بین محرک و متحرک استفاده می‌شود. انواع گیربکس کاهنده در چندین تیپ و نوع طراحی و تولید شده‌اند و اکثر فروش گیربکس در بازار از نوع گیربکس کاهنده است.

با توجه به این اطلاعات، می توانید یک گیربکس مناسب با نسبت تبدیل و گشتاور مناسب انتخاب کنید.

گیربکس های مخروطی اغلب در کاربردهایی استفاده می شوند که نیاز به کنترل دقیق حرکت دارند، مانند تسمه نقاله یا سیستم های جابجایی مواد در کارخانه های بسته بندی.

گیربکس اکسترودر نوعی از گیربکس های صنعتی محسوب می شود که در هنگام حمل مواد، تحمل بار شعاعی، بار محوری، بار لحظه ای و شوک را دارا بوده و از این جهت به یک گیربکس خاص مبدل شده است. گیربکس اکسترودر موجب می شود تا با فرآیند اکستروژن، مواد پرس شده و قطعه مورد نظر تولید گردد. اکستروژن یک فرآیند مراجعه به منبع قالب گیری تولیدی بوده و گیربکس اکسترودر به واسطه توان، قدرت و گشتاور بالایی که ایجاد می کند برای تامین فشار لازم برای تزریق مواد به داخل قالب مورد استفاده قرار می گیرد. گیربکس اکسترودر در حقیقت گیربکس کرانویل یا شافت موازی بهینه سازی شده است که قدرت تحمل بارهای محوری و شعاعی را دارا بوده و گشتاور بسیار بالایی ایجاد می کند. عملکرد این گیربکس به این صورت است که نیروی الکتروموتور به گیربکس منتقل شده و گیربکس اکسترودر با کاهش دور، گشتاور را به شدت افزایش داده و با چرخش ماردون، انتقال متریال به داخل قالب با فشار بالا انجام می شود.

جدید تر مقایسه الکتروموتور الکتروژن و موتوژن بازگشت به لیست قدیمی تر پلاک خوانی الکتروموتور دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

از وظایف گیربکس صنعتی می‌توان به امکان تغییر سرعت، گشتاور (ممان) و یا خصوصیات مختلف اشاره کرد. هدف از استفاده از این قطعه در خودرو و محصولات صنعتی مختلف تبدیل انرژی به شکل قابل استفاده است.

یکی دیگر از انواع گیربکس صنعتی، که کاربرد گسترده، پرمصرف و متداولی در صنعت دارد، گیربکس شافت مستقیم با دنده هلیکال است که امتدادشافت ورودی با امتداد شافت خروجی موازی است.

همچنین ارائه‌دهنده قطعاتی مانند هیدروموتور و لوازم هیدرولیک صنعتی می‌باشد و افتخار همکاری با صنعتگران، شرکت ها و سازمان‌های کثیری را دارد.

گیربکس‌های ساده از ساختاری معمولی برخوردارند و برای شرایط سبک و عمومی مناسب هستند. این گیربکس‌ها به طور عمده در ماشین‌های سبک و دستگاه‌های صنعتی ساده مورد استفاده قرار می‌گیرند.

Report this page